Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
A_woman

Álom és ébredés

Only_a_woman · 10 hónapja
Fáradtan eldőlt az irodai kanapén. A halk zene lassan álomba ringatta. 
Gyengéd símogatást érzett a karján, majd halk szuszogást a nyakánál.  Megborzogva érezte, ahogy a puha ajkak lágyan vállához érnek, majd lassan  végigcsókolják a nyakát, egészen a fülcimpájáig. Őrült izgalom lett rajta úrrá. Azonnal felismerte az illatát, melyet már annyiszor magába szippantot, persze csak titokban, nehogy feltűnjön a fiúnak. A szíve majd kiugrott amikor rájött, talán ez az a pillanat, amire annyira várt.

Felnézett, és egy csillogó, vágyakkal teli szempárt talált maga előtt. Igen, ez az a szempár, amit annyiszor fürkészett, és mindig keresett. A rejtelmes, sokatmondó őszinte tekintet. Bíztatóan a szemébe nézett, majd gyengéd csókot adott az ajkára. 
- Biztosan ezt akarod? - Kédezte a fiú suttogva, alig hallhatóan. Ez a suttogás önmagában is vágyakkal töltötte el.
- Igen, régóta csak erre vágyom. - válaszolta elcsukló hangon.
Ebben a pillanatban teljesen elvesztették a fejüket. Egyre hevesebben csókolták egymást, és teljesen megszűnt körülöttük a külvilág.
A fiú keze lassan becsúszott a pólója alá, érinésétől összerezzent a lány. Egy pillanatra megállt a keze, de bíztató pillantásából tudta, hogy eljött a pillanat amire mindketten annyira vártak. 
Gyengéden símogatta, miközben soha nem szűnő csókban ért össze ajkuk. Nem akartak semmit elkapkodni. Minden pillanatát ki akarták élvezni a várva várt perceknek. 

A fiú újra puszilgatni kezdte a nyakát, majd lassan haladva végigcsókolta a lány testét. Őrült vágyat éreztek mindketten, hogy összeforrjanak egy végtelen ölelésben. Lassan minden gátlásukat levetették, és minden porcikájuk összeért. Ez volt a legcsodálatosabb pillanat, amit férfi és nő egymásnak adhat. 
Testük egybeforrt, és a lány elcsukló, halk sikolya mindent elárult. Őrült beteljesülés, melegség öntötte el a testét, és lelke leírhatatlanul boldog volt ebben a pillanatban. 
Ez volt az a pillanat, amit nem adott volna oda semmiért. 
Még sokáig így feküdtek, egymás átölelve, gyengéden símogtava egymást. Újra és újra csókban forrt össze az ajkuk, és mindketten azt kívánták, soha ne érjen véget ez a pillanat. 

Testük lassan megpihent, és álomba szenderült. 

A telefon csörgésére ébredt fel. Egyedül volt az irodában. Egy kávét készített magának. Miközben a kávét kortyolgatta, bevillant egy álomkép. Egy szempár... egy csók.. egy boldog pillanat... 

Majd nyílt az ajtó, és mosolyogva belépett rajta ő... akiről már annyiszor álmodott...

Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!